Korbáčiky neúdené : Mlieko, soľ, mliekarenské kultúry, tuk v sušine: 37 %
Zbojnícka klobása: Bravčové mäso 70%, hovädzie mäso 13%, pitná voda, dusitanová solica zmes, zmes prírodnich korenin, dextróza, repný cukor, zvýr.chuti E621, antioxidant E300, E316, maltodextrín, farbivo E120, cesnak, štart.kultúra.
Cabanossi klobása: Bravčové mäso (100g výrobku bolo vyrobené z 160g mäsa.), soľ, koreniny, stabilizátor: E33, medový prások, dextróza, cukor, antioxidanty: E300, E301: extrakty z korenín, aróma, konzervančná látka: E250, jedlý obal (hovädzí kolagén), dym.
Mangalica snack klobása: Bravčové mäso (mangalica), hovädzie mäso, bravčový tuk, jedlá soľ, koreniny (paprika sladká mletá, korenie čierne mleté), extrakty korenín, dextróza, bravčová bielkovina, farbivo: extrat z papriky, cesnak. Konzervačná látka: dusitan sodný.
Uhorská klobása: Bravčové mäso, bravčový tuk, jedlá soľ, koreniny a extrakty korenín, dextróza, sušená zelenina (cesnak), živočíšna bielkovina bravčová, zvýrazňovač chuti E621, farbivo: paprikový extrakt, antioxidant E300, štartovacia kultúra, konzervačná látka E250, Na 100 g hotového výrobku bolo použité 111g mäsa